CURAÇAO – De Sint heeft de intocht en het grote feest op het Brionplein pas net achter de rug en hij mag zich alweer klaarmaken voor het volgende grote feest. De Sint en zijn pieten worden zaterdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur verwacht in winkelcentrum Promenade voor “Het grote Sinterklaasfeest”.

Het feest wordt in samenwerking met Het Kinderfeestje georganiseerd. Tijdens het evenement zijn er verschillende dingen te doen voor de kinderen. Zo is er een interactieve poppenkastvoorstelling, kun je geschminkt worden, een pietenmuts knutselen, kleurplaat kleuren of springen op het springkussen. De toegang tot het feest en de activiteiten is helemaal gratis.

Mijter
Sinterklaas is zijn mijter kwijtgeraakt. Maar jij kan samen met je klas een nieuwe voor hem maken. Promenda Shopping Center organiseert een knutselwedstrijd voor scholen ‘Maak je een mooie mijter voor Sinterklaas’. Maak samen met je klas een mooie, grote, speciale, rare of gekke mijter. De geknutselde mijter moet ingeleverd worden voor vrijdag op Kantoor Halabi in het Promenda Shopping Center. De winnende klas krijgt een mooie prijs.

www.versgeperst.com