CURAÇAO – Curaçao Tourist Board (CTB) heeft woensdag een Travelzoo Award gewonnen voor ‘Most Outstanding Achievement in Marketing Deals 2012’.  “De winnaars gaan tot het uiterste om onze gebruikers de beste deals te leveren. Daar willen wij ze voor eren”, aldus president van Travelzoo Noord-Amerika Shirley Tafoya.

Travelzoo is een wereldwijd internetbedrijf met 25 miljoen abonnees. Er wordt beweerd dat, met meer dan 2000 deals, Travelzoo de grootste uitgever is van reis, entertainment en lokale deals. Er zijn wereldwijd meer dan 250 ‘Deal Experts’ in dienst, die onderzoeken, evalueren, onderhandelen en testen welke aanbiedingen als best worden bevonden.

Winnaars
Travelzoo heeft als missie ‘het inspireren van onze gebruikers om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken’. Zonder de goede deals zou dit voor veel mensen onmogelijk zijn.  Zo verteld Tafoya: “Dit zou niet mogelijk zijn zonder de goede deals die onze gebruikers helpen om uitstekende vakanties en ervaringen te kunnen betalen.” De winnaars werden woensdag geëerd tijdens een cocktailparty in Scottsdale, Arizona.

www.versgeperst.com