• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Sint heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Samen met zijn pieten schreef hij een lied over kleur en eenheid. Sinterklaas zou het leuk vinden als alle kinderen de tekst leren of uit de krant knippen en die meenemen naar het Brionplein, om vervolgens samen het lied te kunnen zingen.

Het lied is geschreven op de melodie van ‘Alle kleuren van de regenboog’ van K3. De tekst van het lied is in verschillende kranten te vinden.

Mattheywerf
Elk jaar varen verschillende boten en SeaDoo’s samen met de boot van Sinterklaas de haven in. Sommige daarvan vinden het leuk om samen met de Sint mee te feesten op het Brionplein en leggen daarom hun boot vast aan de Mattheywerf. Dit is helaas dit jaar niet mogelijk, omdat net na het binnenvaren van de boot van Sinterklaas, een ander groot schip zal aanmeren aan de Mattheywerf.

Songtekst
[scribd id=113491768 key=key-1f4reejoh5r5gjqj1s5r mode=scroll]

2 reacties op “Zing mee met de Sint”

  1. Als iedereen zo graag eenheid wil, zorg er dan minimaal voor, dat ALLE kindjes het liedje kunnen lezen en zingen en niet alleen de papiatalige kinderen.

  2. Tja, Sinterklaas is vooral een Nederlands feest en dus ook vooral Nederlandstalig. Dat wordt voor een hoop Nederlandstalige kindjes dit jaar dus weer het Marine-Sinterklaasfeest! Trouwens, dat tumba- en rap-gezeur met Sinterklaas is toch al volledig out-of-place, dus ‘why bother’.