CURAÇAO – Stichting Vrouwennetwerk Curaçao organiseert vanavond het evenement ‘Successful Women Living With Balance’. Speciaal voor het evenement komt motivational speaker en auteur Lorna Owens over uit Miami om te praten over het onderwerp succes. Volgens Owens kun je succes aanleren.

Owens heeft zichzelf in de loop der jaren ontwikkeld van verpleegster, vroedvrouw, advocaat tot een internationaal gevraagd spreker. Zij gelooft dat succes kan worden aangeleerd. Deze boodschap brengt zij naar kerken, bedrijven, organisaties en universiteiten over de hele wereld.

Succes & Belans
Het thema van de bijenkomst is ‘Succes & Balans’. Volgens de organisatie is het leven vaak veeleisend en vooral voor vrouwen die de rollen van, soms alleenstaande moeder, partner, dochter combineren met een baan of een bedrijf en zichzelf daarbij wegcijferen. Het kan allemaal, maar misschien niet allemaal tegelijk? Hoe dan wel, daar geeft Owens antwoord op.

Deelname
Het evenement vindt vanavond plaats in het Mariott Hotel. De aanvang is 17.30 uur en de bijeenkomst start stipt om 18.00 uur, rond 20.30 uur loopt het evenement af. Kosten voor deelname zijn 125 gulden (graag gepast betalen aan de deur).

www.versgeperst.com