• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ben jij een echte dramaqueen en wil jij alles leren over de wereld van het acteren? Pirates of the Caribbean acteur Deobia Oparei organiseert zaterdag in La Tentashon een workshop voor acteerliefhebbers. Duik in de wereld van het acteren in zowel film als theater en ontwikkel je talenten.

De directie van La Tentashon kreeg afgelopen weekend bezoek van Oparei. Volgens Oparei is Curaçao een land vol met talent, dat het ver kan schoppen zolang er maar genoeg begeleiding is. Hij heeft daarom al zijn collega’s uit ‘Tula the Revolt’ benaderd om samen een algemene acteerworkshop te geven voor alle Curaçaoënaren die graag meer willen weten over de wereld van het acteren.

Acteurs
Samen met internationale acteurs zoals de Britse Paul Bazely, bekend van Pirates of the Caribbean, Obi Abili, acteur in Six Degrees Of Seperation, en de Nederlandse Jeroen Willems, die eerder speelde in Oceans Twelve, leren zij de deelnemers alles over het reilen en zeilen van de acteerwereld in zowel film als theater.

Workshop
Gedurende de dag maak je kennis met de verschillende acteergenres zoals comedy, actie, drama en thriller. De deelnemers worden in groepen verdeeld, om vervolgens in deze groep te werken aan een presentatie. Aan het einde van de workshop presenteert iedereen wat zij hebben gemaakt. Van 10.00 uur tot 16.00 uur ben je bezig met het ontdekken van de wereld van acteren.

Informatie
Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen aan de workshop, dus wees snel. Deelname kost 25 gulden. Wees verzekerd van een plekje door je aan te melden  door te mailen of bellen. Mailen kan naar latentashon@gmail.com en je kunt bellen naar Teatro Luna Blou op het telefoonnummer 462 22 09 of naar Segni Bernardina op het nummer 520 25 83.

2 reacties op “Dramaqueens gezocht”

  1. Wiels, Schotte, Cooper, Monk, Asjes, er lopen er genoeg in forti rond….

  2. ASJES !!