CURAÇAO – De 70’s en 80’s zijn terug van weggeweest. De Dennis Aalse Big Band brengt je vrijdag in Teatro Luna Blou een avond vol met echte klassiekers. Onder andere Abba, Kool & The Gang, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire passeren de revue.

 
Artefamia Productions organiseert voor de vierde keer deze show, die oorspronkelijk bedoeld is als schoolconcert voor middelbare scholen op Curaçao. Het optreden vrijdag is speciaal georganiseerd voor alle muziekliefhebbers die graag eventjes terug in de tijd willen gaan.

Big Band
Dennis Aalse verzorgt samen met zijn big band de muzikale begeleiding van de zangers en zangeressen waaronder Clinton Hato, Isabel da Silva, Franka Jansen en Carlston Boom. De twee uur durende publieksvoorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 35 gulden voor volwassenen en 17,50 gulden voor kinderen  en zijn verkrijgbaar bij Teatro Luna Blou en Stichting Hamiëd in Piscadera. Voor meer informatie of reserveringen kun je bellen naar telefoonnummer 5268374, 5279991, of 5293999.

www.versgeperst.com