CURAÇAO – Houd jij van muziek en theater? Dan is dit wat voor jou. Theatercollectief Likeminds verzorgt op 20,21,22 en 24 november workshops ‘muziektheater’ in Teatro Luna Blou. Tijdens de workshop maak je kennis met de discipline deze theatrale combinatie.

 
Tijdens de workshop wordt er dieper ingegaan op vragen als ‘Waar moet een theaterstuk aan voldoen voordat het muziektheater genoemd mag worden’ en ‘Hoe maak je een muziekvoorstelling’. Ook ga je tijdens de workshop zelf aan de slag.

Likeminds
Ooit begon Likeminds als platform voor talentontwikkeling. Ondertussen is de eerste lichting een groep professionele theatermakers, die het stokje doorgeven aan de nieuwe garde. Via workshops van professionele acteurs, schrijvers en regisseurs probeert Likeminds het nieuwe talent de ontwikkeling te bieden die ze nodig hebben om theater- en filmmakers te worden met een eigen signatuur. De filosofie van Likeminds is dan ook ‘leren door te doen’. De stad dient als inspiratiebron en het theater als hun podium. De voorstellingen die ze geven hebben een persoonlijk en actueel tintje waarin verschillende stijlen en disciplines door elkaar heen lopen.

Informatie
De workshops op 20 tot en met 22 november zijn van 18.00 uur tot en met 21.00 uur. De workshop van 24 november start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Deelnemers vanaf zeventien jaar kunnen zich gratis aanmelden. Heb je interesse en vind je het leuk om deel te nemen? Geef je dan op door te mailen naar latentashon@gmail.com of te bellen naar 462 22 09.

www.versgeperst.com