• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De parkeergarage Pietermaai Parking ontpopt zich vanavond tot een andere bestemming dan alleen een garage waar auto’s kunnen parkeren. Het dak van de parkeergarage met het ‘vetste uitzicht van Curaçao’ gaat er compleet vanaf met de ‘Rooftop Party 2012’.

 
Dj Carlito, dj NRG en Maarten Schakel zullen menig feestgangers de voetjes van de vloer laten tillen. De band Gigoloko, bekend van het nummer ‘Chillen op de Antillen’ verzorgen ook een optreden. Maar daar blijft het niet bij, de Nederlandse rapper Insayno staat op het dak voor een spetterend optreden.

Feest
De ‘Rooftop Party 2012’ begint vanaf om 20.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. Kaartjes kosten 10 gulden inclusief een aantal consumptiebonnen voor drankjes. Vip kaarten kosten 25 gulden. Degenen die iets hebben gekocht in de Pietermaai Mall bij een verzegelde kassa, krijgen gratis toegang en maken kans op mooie prijzen.

8 reacties op “Pietermaai Parking meer dan alleen een garage”

 1. hoeveel commissie draagt de organisator af aan de heer Cooper?

 2. Leuk idee, gebruik de mogelijkheden die je hebt.
  Ik neem aan dat:
  – de veiligheid niet in gevaar is (vluchtwegen en zo).
  – de omwonenden geen overlast hebben.
  – de bestaande horeca er geen oneerlijke concurrentie van ondervindt.

 3. @ferd jansen,

  Is het ik wordt of ik word? Geef ajb het goede voorbeeld als je over taal begint. En vooral om “domme” bevolking van Curacao geen verkeerd voorbeeld te geven. Zoals je zelf weet ben jij het voorbeeld over hoe een Curacaoenaar zich moet gedragen, toch?

 4. @Ergernis…het gebouw staat er al, dus kan er beter gebruik van gemaakt worden. Gezien het feit dat u zo goed op de hoogte bent, neem ik aan dat u een van de volgdende bent:
  a. afdelingshoofd VROMI
  b. financieerder van dit gebouw
  c. OM
  d. geen van de bovengenoemde….ik heb het alleen van horen zeggen

  Kom op mensen…het gaat hier om een feest….om te genieten….enjoy and have a good time. hou op met zeuren/zeiken/pessimistisch zijn

 5. Het zal waarschijnlijk ook vol zijn met tieners die aan het genieten en niet ouwe zeikerds die commentaar hebben op pietluttige dingen zoals het gebruiken van het woord ‘vet’….vette commentaar trouwens ouwe!

 6. Achteraf goed praten van een gebouw dat op basis van corruptie en omkoping tot stand is gekomen met gebruik van inferieure materialen. Van wie ook weer?????

 7. Ik wordt een beetje moe van het toenemende misbruik van het woord vet. Vet uitzicht is domme tienertaal en dient op dit forum niet gebezigd te worden.

 8. Nu maar hopen dat die vloer wel bestand is tegen zoveel hossende mensen