• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ‘Secret lover’, de nieuwste single van Dreams, is vrijdag op verschillende radiostations in première gegaan. Het nummer, dat geschreven is door Amos Balentin, leidt een nieuw muzikaal tijdperk in voor de groep. “Er zitten nog veel meer van dit soort liedjes in de pijplijn”, laat Dreams weten.

“Wij beginnen een nieuw traject voor Dreams. Onze fans moeten weten dat wij als soldaten achter hen staan om alle muzikale uitdagingen aan te gaan”, vertelt bandleider Axel Pikero. Dreams is erg gemotiveerd om aan de slag te gaan met nieuw materiaal. “Aan het eind van dit jaar kunnen onze fans uitsluitend het beste verwachten”, aldus Pikero.

Secret Lover
Het nummer is tot stand gekomen door een samenwerking tussen verschillende artiesten. Zo heeft Ryan QD Navarro het liedje een urban twist gegeven. “Hetgeen het gehele team de afgelopen weken heeft gepresteerd, maakt van mij een gelukkige muzikant”, gaat Pikero verder. “Met veel toewijding hebben wij gewerkt aan een gezamenlijk doel en dat is onze fans onze waardering laten zien, de ernst in wat wij doen en vooral dat wij er zijn om te blijven.”

‘Chip sigui ku Dreams’
Amos en Dreams bezoeken op 11 november een drietal ontmoetingsplekken als onderdeel van hun fantour. Het idee is dat de fans de route samen volgen met Amos en Dreams. De eerste ontmoetingsplek is radio HIT100.3 van 17.30 uur tot 18.30 uur, gevolgd door SDK van 19.00 uur tot 20.00 uur. De tour eindigt in de wijk van Amos, Kurá Piedra van 21.00 uur tot 22.00 uur.

www.versgeperst.com