CURAÇAO – Heb jij altijd al de verborgen schoonheden van Curaçao willen ontdekken? De Curaçao Footprint Foundation organiseert zaterdag in samenwerking met Grupo Bina een bijzondere grottentocht op de vlakte van Hato. Verken de kalkterassen en spot de bewoners van de grotten: vleermuizen.

Wat deze tocht anders dan anders maakt is dat er deze keer ook voor vervoer wordt gezorgd. De weggetjes op de route zijn niet begaanbaar voor personenauto’s, dus je reist per jeep. Tijdens de tocht wordt er aandacht besteed aan de ontstaansgeschiedenis van de kalkterassen en de daarin ontstane grotten.

Informatie
De groep verzamelt tussen 6.30 uur en 7.00 uur op de parkeerplaats van La Curaçao aan de Jan Noorduijnweg. Van hieruit gaat de tocht verder in de jeeps. Geadviseerd wordt om wandelschoenen en een lange broek aan te trekken en een flesje water mee te nemen. Voor 60 gulden kun je deelnemen aan de tocht, dit is inclusief vervoer, drinken, een broodje en fruit. Om 10.30 uur ben je weer terug bij de parkeerplaats.

Inschrijven
Inschrijven kan door te mailen naar info@curacaofootprint.org. Geef even door met hoeveel personen je komt.

www.versgeperst.com