• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – HR Netwerk Curaçao organiseert deze week voor de derde keer het jaarlijkse HR Seminar. Dit jaar is thema ‘Talent Management’ en behandelt onder andere het onderwerp effectief managen van talent binnen een organisatie. Tijdens het seminar worden ook middelen en voorbeelden uit de praktijk gebruikt.

Keynote speaker Steven de Lira bespreekt op een interactieve manier het thema ‘Effectief Talent Management van nu en de toekomst’. De Lira is ceo bij SilkBricks en is de winnaar van de NVP Future Award 2011.

Workshops
Daarnaast worden tijdens het evenement twee hands-on workshops verzorgt die voor de nodige verdieping zorgen. Tijdens de workshop gaan deelnemers zelf aan de slag. Eén van de workshops wordt geleid door hr-manager Natascha Sille van MeesPierson . Aan de hand van een praktijkvoorbeeld zal zij een goed beeld creëren van talent management binnen een organisatie. De tweede workshop staat onder leiding van Pietersz, eigenaar van Fascilitas Consultancy & Psychological Services. Hij behandeld een aantal middelen voor talent management en persoonlijke ontwikkeling waaronder coaching, training en ontwikkelingsassessments vallen.

Aansluiting
Dit jaar heeft de organisatie aansluitende workshop voorbereid. Die vinden begin volgende week plaats, op 12, 13 en 14 november. Tijdens deze workshops helpt Steven De Lira deelnemers om kaders te formuleren voor een strategisch talent management beleid toegespitst op de eigen organisatie.

Deelname seminar
De HR Seminar wordt vrijdag gehouden in het Avila Hotel en begint om 08.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. De kosten voor deelname en één van de aansluitende workshops zijn 450 gulden (inclusief ob). Deelnemers kunnen zich tot en met morgen opgeven voor het seminar via e-mailadres hrnetwerkcuracao@gmail.com. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina van HR Netwerk Curaçao.

 

 

 

 

 

 

 

www.versgeperst.com