CURAÇAO – Geraldine Kemper is voor het reisprogramma 3 Op Reis naar Curaçao en Bonaire geweest. De presentatrice van de omroep BNN neemt tijdelijk de honneurs waar voor haar collega Nicolette Kluijver, die met zwangerschapsverlof is. Dit meldt de website Nu.nl.

 
Eerder ging de 22-jarige Kemper al op pad voor 3 Op Reis Summertime. “Summertime was al waanzinnig om te presenteren, maar voor 3 Op Reis op pad is helemaal te gek”, reageert ze. “Op Curaçao heb ik me verdiept in de heftige geschiedenis, maar ook genoten van de supermooie stranden, de feesten en een waanzinnige diepzeeduik.” Kemper is vanaf zondag om 19.50 uur (Nederlandse tijd) te zien in 3 Op Reis op Nederland 3.

7 reacties op “3 Op Reis duikt geschiedenis van Curaçao in”

 1. ik vond de blauwe halterjurk van Geraldine in deze alfevering schitterend!
  Mag ik weten waar die te koop is?

 2. Mensen dit is gewoon positief en/of leuk nieuws …. Niet zo zuur zeiken de hele tijd … Als het leven niet bevalt is er altijd nog een brug te vinden voor uitvoeren van je laatste duik toch! :p

  En dan dacht ik vroeger dat ik een zuurpruim was … Ppfff …

 3. Gelukkig wordt er geen gemeenschaps geld aan zo’n onzin programma besteed !

 4. Benieuwd hoe diep verdiept! Meer info over verleden op www.facebook.com/reconciliatie.curacao

 5. Altijd een leuk programma.

 6. Het is te hopen dat de camera wat minder op de presentatrice is gericht en wat meer op de omgeving.
  Als je de voorgaande uitzendingen hebt gezien lijkt het er op dat de crew belangrijker is dan de omgeving. Het verhaal wat er bij verteld wordt is vaak te oppervlakkig. Een beetje minder “IK”
  zou het programma goed doen.

 7. Kijken dus!:)