• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 26-jarige Maarten Schakel. Hij is werkzaam als radiopresentator bij Dolfijn FM.

“Nu ben ik nog lekker aan het werk. Ik heb net een interview achter de rug en ben nu nog even op de redactie. Van 14.00 tot 18.00 uur heb ik mijn dagelijkse middagshow. Daarna begint mijn weekend! Vanavond staat DJ Roog op de planning. Ik heb hem vorig jaar nog gesproken toen hij hier op het eiland was om te draaien. Helaas mag ik vanavond geen alcoholische versnaperingen nemen. Ik doe namelijk mee met de actie van Dolfijn FM ’40 dagen vasten’. Ik mag dus geen druppeltje alcohol. Dit hou ik ook netjes vol, maar ik moet nog twee weken en het begint nu best lastig te worden.”

Bermuda
“Zaterdagavond vanaf 22.00 uur sta ik zelf achter de draaitafel in club Bermuda. Al een paar maanden is zaterdagavond mijn vaste avond daar. Voor ik begin met draaien zorg ik dat alles klaarstaat, dat ik weet wat ik ga draaien. De muziek die ik draai is zeer divers, voor ieder wat wils. Uiteraard zorg ik ook voor de nieuwste muziek.”

Rustdag
“Aanstaande zondag doe ik het even rustig aan. Ik heb een housewarming en verjaardag in één, dus daar even heerlijk vertoeven en gezellig wat tijd doorbrengen met vrienden. Een beetje relaxen en lekker taxi of water drinken. Want ja, ik moet nog twee weken en dan mag ik weer alcohol!”

www.versgeperst.com