• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zwart-wit denkers kunnen tot 31 januari hun lol op. In het kader van Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR) wordt een digitale zwart-wit fotowedstrijd georganiseerd voor creatieve fotografen. De winnaar gaat naar huis met 3000 gulden.

 
De foto’s moeten passen binnen de categorieën On the road, Mr.Moonlight, People who need people en Abandoned and Forgotten. Deelnemers mogen aan meerdere categorieën meedoen, maar per categorie mogen er maximaal drie foto’s worden ingezonden. Vanzelfsprekend moeten de foto’s zwart-wit zijn en digital worden aangeleverd.

Voorwaarden
De wedstrijd is gratis en deelname aan de wedstrijd is open voor inwoners van Curaçao van alle leeftijden.  Jongeren onder de achttien jaar moeten wel even toestemming vragen aan hun ouders. De termijn voor inzending van foto’s loopt van 1 november 2012 tot en met 31 januari 2013.  De foto’s zelf moeten echter na 29 maart 2012, de startdatum van het eerste filmfestival,  zijn gemaakt.

Prijzen
Meer informatie over de voorwaarden en het uploaden van foto’s is te vinden op de website van CIFFR. De fotograaf die de eerste prijs in de wacht sleept, wint 3000 gulden, de tweede plaats levert 1500 gulden op en de derde 750. Over de drie winnaars wordt een korte biografie gepubliceerd, inclusief een hun winnende foto.

1 reactie op “Zwart-wit denkers slepen prijzen in de wacht”

  1. Zie geen info op de website staan overigens.