• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wekenlang wist niemand wat het was, waar het was en wat er zou gebeuren op de avond van 28 oktober aanstaande, en zelfs nu is het feest ‘Project X Curaçao Edition’ nog steeds een groot mysterie. Enkel de locatie, het zwembad Benny Leito in Otrobanda, werd deze week bekend gemaakt.

Vooralsnog is dit alles wat feestgangers over Project X weten. Over de line-up en verdere inhoud is namelijk nog niets bekend. De organisatie belooft in ieder geval dat het een legendarische avond wordt om nooit meer te vergeten. Wil je dit feestje niet missen? Kaarten zijn te koop bij Bruna, Bermuda en Pleincafé Wilhelmina en kosten vijftig gulden. Aan de deur kost de entree zestig gulden. Onbeperkt drank is bij de prijs inbegrepen.

6 reacties op “Mysterie rondom Project X”

 1. Hier is het allemaal begonnen..

  http://www.facebook.com/projectxcuracao

 2. Sounds awesome!! heb een kaartje 😉

 3. 50 gulden voor gratis zuipen van 20:00-02:00. Normaal zou je je eigen drank meenemen en ben je vaak nog duurder uit… ik zie het probleem niet zo! Zin in!

 4. Voor een normale Project X party hoef je geen kaartje te kopen

 5. Project X is altijd gratis, ik zou mensen aanraden deze FAKE Project X te boycotten.

 6. Project x is een amerikaans feest waarbij je je eigen drank mee neemt. als zo’n feest georganiseerd wordt en ook 50 gulden voor gevraagd wordt is het een feest met de naam project x en niet een project x feest.