• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJ) heeft de data voor 2013 bekendgemaakt. Op 30 en 31 augustus zal het evenement plaatsvinden op het WTC terrein. Eerder waren er geruchten dat het festival verplaatst werd naar Aruba, maar Gregory Elias, de man achter CNSJ, gaf aan hiervan niets te weten.

Eerder is er een conflict ontstaan tussen Fundashon Bon Intenshon en ex-minister van Ruimtelijke Planning Charles Cooper over het vernieuwde en uitgebreide Parasasa strand. De stichting knapte van eigen geld het strand op voor het jazzfestival, maar ook voor de bevolking van Curaçao. Dit viel niet in goede aarde bij de minister. De organisatie voelde zich aangevallen, maar heeft geen moment aangegeven het festival te willen verplaatsen.

Toekomst
In het programma van ParadiseFM, zegt Elias dat het CNSJ minstens twee jaar nog op Curaçao blijft. In totaal bezochten 5.312 toeristen het festival wat bijna 8 procent meer is dan in 2011.De gemiddelde toerist die voor het festival naar het eiland kwam gaf bijna 300 dollar per dag uit.

 

5 reacties op “Data CNSJ 2013 bekend”

  1. En geen VIP-kaarten uitdelen aan geen enkele politici.

  2. Een van de mensen die dit land kan redden!

  3. Mr. Elias for President!

  4. Verstandige mensen, laten zich niet van de wijs brengen door “minder verstandige” mensen. Meneer Elias, masha danki!

  5. meneer Elias ga zo door met het goede werk voor ons land en laat die ministers maar zwammen