• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor een muzikale avond vol jazz kun je aanstaande dinsdag terecht in de Starlightzaal van het cruiseschip Freewinds. De Curaçao Jazz Foundation (CJF) verzorgt een concert van de Freewinds Band en de lokale gastzanger Nathaly Marderborough. Zij neemt bassist Rensley Pinedo mee.

De Freewinds Band, onder leiding van de Franse gitarist Patrich Zagury, combineert jazz en hedendaagse muziek. Mardenborough deed in 1990 als vertegenwoordiger van Curaçao mee aan het OTI Festival in Las Vegas en leidt momenteel haar eigen ‘The Cats Band’, die jazz, blues, R&B en lokale muziekgenres in haar repertoire heeft gemengd. Pinedo heeft al diverse lokale artiesten van begeleiding voorzien, zowel op het eiland als in het buitenland.

Toegang
Het concert begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn vanaf 19.30 uur voor vijftien gulden te koop aan de trap op één van de werven in Otrobanda. Een deel van de opbrengsten gaat naar de stichting ‘Desaroyo Mari Pompun i Besindario’.

2 reacties op “Jazz op een cruiseschip”

 1. @Frans, inderdaad, alleen daarom al zou je er niet moeten willen komen.

  zie bv.
  http://exscientologykids.com/seaorg.html
  of
  http://www.thedailybeast.com/articles/2012/07/06/scientology-s-sea-org-an-escape-story-for-katie-holmes-and-suri-cruise.html

  Maar het is er ook niet zo gezond, zie dit filmpje op youtube over het asbestschandaal in 2008:
  http://www.youtube.com/watch?v=4bBLuHV_Kgk&feature=player_embedded
  en lees ook de reacties erop.
  Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die dit soort praktijken nog willen goedpraten of bagatelliseren.

 2. De Freewinds is niet zomaar een onschuldig cruiseschip. Het is van de dubieuze Scientology Church.