CURAÇAO – De vrijdagmiddagborrel FRANK, ooit ontstaan in Rotterdam, is op reis. Voor wie het weekend feestelijk wil inluiden, organiseert Mambo Beach morgen namelijk een FRANK-borrel. FRANK staat voor ‘FRiday Afternoon driNK’ en wordt morgenmiddag vanaf 17.00 uur gehouden.

Op de borrel verzorgt Mambo livemuziek en worden er drank en hapjes voor iedereen die bij wil komen van een drukke werkweek aangeboden. De muziek is van de Brabantse pianist Joel Borelli. De ontwikkelingen rondom de verkiezingen zullen niemand ontgaan, want de organisatie zorgt er tussendoor voor dat de gasten helemaal up-to-date blijven.

6 reacties op “Vrijdagmiddagborrel FRANK op Curaçao”

  1. Polar is volgens mij Nafl.6 !

  2. Ze krijgen van mij nog één kans. Als ik weer die chagrijnige service krijg van de stagiares waarbij ik het gevoel krijg dat er toch genoeg toeristen komen en dat ze me toch niet nodig hebben is het klaar. O ja, en die prijzen, hoop dat die niet nog hoger zijn geworden.

  3. Treurig fenomeen van een tot diepe treurnis verworden ballen tent, waar Hennie net als bij Zanzi Bar (waar hij net op tijd uit geschopt werd) zijn vernietigende werking uitstraalde naar alles en iedereen….behalve het mannen minnende deel van de Nederlandse artiesten…brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  4. Er zal vrijdagavond veel politie op straat zijn! Dus: GLAASJE OP !!!! LAAT JE RIJDEN !!!!!
    ( niet alleen op de verkiezingsavond, maar altijd!)

  5. polar 9 florin !!

  6. De laatste stuipen van een eens zo fraaie strandtent..