• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerste opnames van ‘Tula the Revolt’ zijn achter de rug en producenten Jeroen Leinders en Dolph van Stapele zijn zeer tevreden over de eerste draaidag. De opnames vonden plaats bij Landhuis Knip waaronder de internationale acteurs Danny Glover, Paul Bazely, Henriëtte Tol en Jeroen Willems rondliepen.

De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van Tula, de leider van de Grote Slavenopstand in 1795 op Curaçao.

Voorbereidingen
“Ons productieteam is ontelbare dagen bezig geweest om dit tot in de details voor te bereiden, maar het dringt pas echt tot je door hoe groots deze operatie is als je al deze mensen samen ziet werken met maar een doel: een geweldige film maken”, vertelt Van Stapele enthousiast. Zijn enthousiasme wordt gedeeld door de rest van de crew: “De spits is eraf. Alle stress die we hebben gehad om dit voor elkaar te krijgen is het helemaal waard geweest want de beelden zijn geweldig, en daar gaat het om”, vertelt productieleider Anja Steffens.

Opnames
De komende dagen staat dezelfde crew van meer dan 150 man iedere ochtend om 05.00 uur weer klaar. In totaal zijn er 33 draaidagen. Naar verwachting zal de film medio volgend jaar in de bioscopen te zien zijn. ‘Tula the Revolt’ wordt geproduceerd door FishEye Feature films. De regie is in handen van Jeroen Leinders en Dolph van Stapele. Meer informatie over de film is hier te vinden.

www.versgeperst.com