• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Altijd al een kijkje willen nemen in de mooiste, authentieke panden van Curaçao? Dat kan! Fundashon Pro Monumento (ProMo) organiseert op 4 november weer een Monumento Habrí, waarbij je bij ongeveer 26 panden binnen mag komen gluren.

De Monumento Habrí 2012 staat voornamelijk in het teken van het 1vijftienjarig jubileum van Willemstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt tussen 10.00 uur en 18.00 uur een kijkje komen nemen in de 26 opengestelde monumenten in Otrobanda.

Vrijwilligers
ProMo kan dit evenement niet organiseren zonder de nodige vrijwilligers, daarom zijn ze op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om te komen helpen. Volgende week dinsdag en woensdag vinden in het auditorium van de Openbare Bibliotheek een tweetal informatieavonden plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan bij Sinuhe Oomen via telefoon (465 75 49) of email (vrijwilligers@monumento.com).

2 reacties op “Gluren bij de buren”

 1. Ik ben meer GEÏNTERESSEERD, he he.

 2. Ik ben meer gedesinteresseerd in het bezichtigen van alle binnenwegen, uithoeken en staatjes van Curaçao. etc. Heb ook nooit geweten dat Curacao een soort van ”binnenland” heeft die Hanchi Buriku genoemd wordt. Je weet echt niet hoe mooi het daar is.
  Wie weet is er iemand die goed bekend is in de hanchi tera’s van Curacao en van dit zijn beroep wilt maken door tours te organiseren.
  Tours door hanchi tera’s van Curacao, YESSSS !