CURAÇAO – Creativiteit stimuleren, het leren samenwerken als een team en jezelf artistiek kunnen uitdrukken. Community art draait om creatief zijn, denken en doen. Studenten van Bachelor of Social Work volgden afgelopen donderdag de workshop als voorbereiding op het project ‘Community Development’.

Federashon Otrabanda (FO) en de Universiteit van Curaçao (UNA) werken hierbij samen om de wijk Otrobanda leefbaarder te maken. Theater, muurschilderen en muziek maakten deel uit van deze workshop die tot doel had de studenten creatief te stimuleren om meer ideeën te krijgen om Otrobanda te kunnen helpen en de bewoners bij elkaar te brengen.

2 reacties op “Creatief denken voor Otrobanda”

  1. Beste heer Willems, bedankt voor uw reactie, waarderen we zeker. Het is inderdaad uitgaan van het positieve, abundancy en samendoen. Voor meer info en geven van uw bescheiden bijdrage kunt u contact opnemen met ons op 4629439 of 5271297 of emailen naar info@federashonotrobanda.com.

  2. Apresiabel FO/UNA,

    Proficiaat met uw initiatief in het kort gezegd: met de toepassing het initiatief “creatief denken” en veel succes met de force, macht en energie wat eruit vloeit en applicatie ervan.
    Lang geleden had Suzy Römer deze bron al aangeraakt en het bleef bij de ‘kracht van de verandering’ en thans de geweldige perspectief in de zin van samendoen en denken en de noodzakelijke vormingsbron van solidaire samenhorigheid, die langzaam maar zeker de kant opgaat van “Alle Papiamentstalige” (ook buiten Curaçao om), van alle kleuren van de regenboog tot één kracht, die onze problemen, verschillen en verhoudingen, moeten oplossen tot één volk met één visie (Utopistish gezien,reeds met 40% voldoening). Mag de “zaad” in goede aarde blijft ontkiemen en niet op de rotsen terecht komen .
    (Hier is niet de juiste plaats, maar ik wens een bescheiden bijdrage doen, waar moet ik hiervoor zijn?)