CURAÇAO – Victor Monk, de directeur van de sector Sociaal van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn bracht maandag een bezoek aan enkele gesubsidieerde bejaardentehuizen. Hij deed dit in het kader van de Internationale Dag voor Ouderen. Namens de overheid deelde hij cadeautjes uit.

Monk bezocht de tehuizen Habaai, Nos Lanterno, Richardustehuis, Pasadia Mi Amparo, Nos Welita, Zorg en Hoop, Kuido Integral Bándabou en Karchi 60+. Elk bejaardentehuis vierde de Dag voor Ouderen samen met de bewoners op eigen wijze. Sommigen nodigden bijvoorbeeld familieleden van de ouderen uit en velen vierden de dag met dans, muziek en lekkere hapjes.

6 reacties op “Monk bezoekt bejaardentehuizen”

 1. @jerrel, sommige achternamen hebben wel een slechte naam gekregen. Als ik sollicitanten krijg met achternaam Van der Dijs, Asjes, Schotte, Jamaloodin, Thode, Eisden, Cooper, El Hakim Constancia Godett en Monte dan heb ik zin om ze meteen naar huis te sturen!

 2. is hij familie van Carlos?
  heeft hij daarom deze mooie funcie gekregen…
  zomaar 2 vragen…
  sorry, dat ik een beetje aachterdochtig ben…

  ik hoop dat het niet zo is en dat deze meneer deze baan al meer dan 2 jaar heeft.

 3. Ik was al even bang dat Carlos Monk bij de bejaarden langsging. Dat gun ik niemand en al helemaal niet de bejaarden.

  Maar gelukkig betreft het een mooi initiatief!

 4. Ik hoop dat deze man niet vanwege zijn achternaam deze baan gekregen heeft, maar dat hij vanwege zijn kwaliteiten is benoemd.

  Waarom heb ik hier nu een vreemd gevoel bij???

 5. en meneer monk gaat Dhr Schotte achterna door net tedoen alsof hij goed bezig is en ondertussen de op zijn facebook racisties bezig zijn

 6. wel plaatsen graag svp