• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Heb je je paspoort al in de hand en sta je klaar om een vlucht te boeken? Het nieuwe tv-programma Boarding Pass laat zien dat reizen een fantastische ervaring kan zijn.  Boarding Pass staat voor: fascinerende bestemmingen en locaties, intrigerende culturen en verleidelijke activiteiten in de buitenlucht.

“Mijn passie is reizen”, vertelt presentatrice Aisha Tromp. “Mijn passie en ervaringen kunnen delen met de kijkers en hen overtuigen om naar een bestemming te gaan is voor mij het ultieme hoogtepunt.”

Buddy
Bij iedere bestemming gaat er een andere ‘travel buddy’ mee met Tromp. De travel buddies worden gekozen via sponsors en acties. Tijdens de lancering van het programma hebben de buddies aangegeven dat ze veel van de activiteiten tijdens de vakantie niet zouden hebben gedaan als ze zelf naar de bestemming waren afgereisd. “Het was een totaal andere ervaring en ik ben Boarding Pass en ENNIA erg dankbaar voor deze fantastische belevenis.”  zegt travel buddy Zaidi Davelaar.

Bestemmingen
De Boarding Pass crew bestaat uit zes personen inclusief buddy en heeft inmiddels Ecuador, New York en Medellin bezocht en een Charlotte roadtrip gedaan. Maar er staan zeker nog meer mooie bestemming op de planning voor dit seizoen. Elke aflevering zal je nieuwsgierigheid prikkelen en je verleiden om te boeken naar een bestemming. Boarding Pass verzorgt je volledige route en laat zelfs de beste manier voor een planning zien zodat je zorgeloos kunt genieten van je reis. Boarding Pass goes Ecuador is vanavond om 19.00 uur te zien op TeleCuraçao en morgen om 22.00 uur op CBA. Meer informatie over het programma is te vinden op de Facebookpagina van Boarding Pass.

www.versgeperst.com