• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Winston Kalevi & Juella Kramers-LopesCURAÇAO – De kans bestaat dat Curaçao vertegen- woordigd wordt tijdens de tweede editie van de ‘Amazing Race Latin America’. De 38-jarige Winston Kalevi en de 28-jarige Juella Kramers-Lopes hebben hun ‘pitch’ ingezonden en hopen geselecteerd te worden om deel te nemen aan het televisieprogramma.

Kalevi, een Venezolaanse MRI laborant en Kramers-Lopes, een Curaçaose anesthesie-assistent, zijn beide werkzaam bij het Sint Elisabeth Hospitaal. Als ze gekozen worden, gaan ze meedoen als ‘Team Curaçao’ en gezien het feit dat de Amazing Race Latin America door miljoenen kijkers op de televisie wordt gevolgd, zijn zij er zeker van dat Curaçao een goede promotie krijgt.

$250,000
De Amazing Race is een ‘reality game show’ waarbij tweetallen moeten racen en opdrachten uitvoeren in verschillende landen. In 2009 debuteerde de Amazing Race Latin America, speciaal voor mensen die afkomstig zijn uit Midden-Amerika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. In 2010 volgt de tweede editie van de race en het winnende duo krijgt, net als vorig jaar, een hoofdprijs van $250,000.

Enthousiaste duo
De game show is nog bezig met het selectieproces dus Kalevi en Kramers-Lopes weten nog niet of ze de kans krijgen om mee te doen. Versgeperst.com sprak met het enthousiaste duo over het maken van hun pitch. Woensdag 24 maart zal het interview online staan.

1 reactie op “Curaçao bij de Amazing Race?”

  1. Voor 2011 zal Curacao vertegenwoordigd worden door twee enthousiaste jongemannen (van 23 en 28 jaar oud) die zich ingeschreven hebben! Stay tuned!!!