• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Muzikale talentjes krijgen via muziekorganisatie KidsPlayMusic de kans om zich te ontwikkelen tot ware muzikanten. Sinds januari heeft de muziekschool haar deuren geopend maar al gauw bleek dat de animo voor muzieklessen blijft groeien.

Deze zomervakantie verhuisde de muziekorganisatie naar Buurthuis De Tamarijn, omdat hier meer ruimte is. “Nu we de ruimte hebben, kunnen we daarop ingaan”, vertelt oprichtster en muziekdocente Saskia Rozier. “Er is bijvoorbeeld vraag naar algemene muziekvorming voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool. Vandaar dat we in oktober met een nieuwe groep willen starten, gericht op kinderen van groep zes, zeven en acht.”

Fancy fair
De nieuwe locatie van KidsPlayMusic moet nog feestelijk worden ingewijd en dat gaat natuurlijk gepaard met muziek. Zaterdag wordt er in Buurtcentrum De Tamarijn tussen 14.00 en 17.00 uur een Fancy Fair georganiseerd. Muzikale kids laten op deze middag hun talenten zien. De Fancy Fair wordt helemaal compleet met optredens van ‘Popcorn en Arjan en Wietze van ‘Diverse Sauzen Unplugged’. Om extra geld in het laatje te brengen voor nieuwe instrumenten verkoopt KidsPlayMusic tweedehands kinderkleding en gebak. Iedereen is welkom op de nieuwe locatie van KidsPlayMusic, toegang is gratis.

Informatie en inschrijving
Voor meer informatie kun je mailen naar info@kids-play-music.com of kijken op de website van de organisatie. Hier kun je ook terecht voor inschrijving.

www.versgeperst.com