CURAÇAO – Jezelf een avond heerlijk culinair laten verwennen voor een prikkie, kan weer in oktober. Van 8 tot en met 14 oktober vindt de tweede Restaurantweek plaats van dit jaar. Bij meer dan dertig restaurants kun je deze week genieten van een driegangendiner voor 49,50 gulden.

 

Van chocolade bitterballetjes met pinacolada van vijgen tot zwaardvis, St. Jakobsschelp en biologische kippenlevertjes. De Restaurantweek belooft weer een culinair hoogstandje te worden. Morgen worden alle deelnemende restaurants bekendgemaakt op de website van de Restaurantweek. Er kan dan ook gereserveerd worden.

6000 bezoekers
Restaurantweek Curaçao, een idee dat is over komen waaien uit New York, is een terugkerend diner evenement dat de restaurants een week lang in de spotlights zet en hen de mogelijkheid biedt hun keuken te profileren. In 2009 werd de eerste Restaurantweek op Curaçao georganiseerd en met groot succes: 6000 mensen aten in 37 verschillende restaurants hun buikjes vol.

Succesvol
De tweede editie in juni 2010 trok 7.000 culinaire liefhebbers. Tijdens de derde editie in oktober 2011 werden 8000 diners verkocht. Het eerste restaurant was binnen vier uur volledig volgeboekt voor de hele week. Ook de laatste zomereditie in juni zorgde ervoor dat 4000 mensen aan tafel schoven.

1 reactie op “Culinair genieten tijdens de Restaurantweek”

  1. Dus als ik de cijfers bekijk was het de laatste keer niet zo’n succes.
    Vind het niet echt voordelig of goedkoop, alle menus zijn weinig. En het is harstikke druk mag een slechte service.

    Ik betaal liever de normale prijs voor een normaal (geen restaurantweek) menu.