CURAÇAO – Het aangrijpende verhaal van Philippe en zijn rechterhand Driss in de film The Intouchables zorgde voor een traan op menig gezicht. De film werd de laatste weken in The Cinemas gedraaid als voorproefje van het International Festival Rotterdam (CIFFR). Na het Franse drama, is nu de beurt aan Midnight in Paris.

De filmvoorstellingen van The Intouchables worden nog verlengd met vier voorstellingen aanstaande zaterdag en zondag om 12.45 en 15.15 uur. Vandaag gaat alvast de volgende film Midnight in Paris in première. De Amerikaanse komedie is geschreven en geregisseerd door Woody Allen en ging in Cannes al in première op het Filmfestival in 2011.

Midnight in Paris
Midnight in Paris vertelt het verhaal van een Amerikaanse familie die naar Parijs reist voor zaken. Dochter Inez en haar verloofde Gil krijgen het gevoel dat een ander leven beter zou zijn voor hen. Als Gil op een nacht over straat wandelt, wordt hij meegenomen door vreemdelingen naar een feestje waar blijkt dat hij in de jaren ’20 is terechtgekomen, een tijd waar hij altijd naar verlangde. Gil keert steeds vaker terug naar de jaren twinting, maar zijn nachtelijke escapades wekken veel vragen op bij zijn omgeving. Midnight in Paris is dagelijks om 17.45 en 20.15 uur te zien bij The Cinemas.

www.versgeperst.com