CURAÇAO – Regelmatig brengt Versgeperst.com iets of iemand op het eiland onder de aandacht. Deze keer nemen we een kijkje bij een missie van Boy en Raymonde, de oprichters van de The longest website address of the world. De missie: naar de film met kinderen van Stichting Siloam.

De veertienjarige Boy en twaalfjarige Raymonde willen met de website het langste online gastenboek met comments ter wereld behouden. Met deze poging hopen zij opgenomen te worden in het Guinness World Record. Op deze manier willen de twee kids hits genereren en daarmee geld verdienen. Geld ontvangen ze als er op een advertentie wordt geklikt en dat willen ze gebruiken voor hun centrale missie: Leuke dingen doen met andere kinderen op Curaçao!

Stichting Siloam
Siloam Village is een christelijk vormings- en herstellingsoord en is ontstaan uit Kinderherstellingsoord Siloam. Zieke kinderen (terminaal) vinden daar sinds 1997 een liefdevol thuis. Het paar Bep en Herman Gijsbers werken samen met hun team aan de verdere groei en uitbouw van het centrum. Meer informatie over het herstellingsoord is te vinden op de website.

2 reacties op “Vers@ thelongestwebsiteaddressoftheworld.com”

  1. FANTASTISCH… de beelden en hun website zeggen het allemaal!

  2. GEWELDIG… toch ook nog positieve geluiden op NOS DUSHI KORSOW… voor en door de jeugdigen…..daar kunnen wij volwassenen toch weer eens wat van leren…ik hoop dat er nog meer positieve, opbouwende en leuke projecten uitkomen waarbij niet gekeken wordt naar sociale achtergronden, cultuur (en politieke) verschillen – keep up the good work and blessings – groeten v Oompi Tio Roy van stchting BESCRANA