• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een aantal kinderen uit Banda Bou en van Stichting Siloam hadden vandaag de dag van hun leven. De organisatie van The Longest Website Address of the World had een dag vol entertainment gepland met hoogtepunten als de loko-bus, limousines en The Movies. Versgeperst.com nam een kijkje bij het vertier.

De website ‘The Longest Website Adress of the World.com’ is opgezet door de veertienjarige Boy en de twaalfjarige Raymonde. Hun missie? Geld inzamelen en sponsors aantrekken om ‘leuke dingen te doen’ met kansarme kinderen van Curacao. Met Tony Castro als ambassadeur aan hun zijde hebben Boy en Raymonde al een aantal missies uitgevoerd. Vandaag was het de beurt aan de kinderen van stichting Siloam en kinderen uit arme gezinnen van Banda Bou.

Lekke band
De dag begon voor de kinderen vroeg in de ochtenduren toen zij in Soto werden opgehaald door de loko-bus. Even kwam er een kink in de kabel toen de loko-bus bij rotonde Segu een lekke band kreeg, maar dat mocht de pret niet drukken. Met wat vertraging kwamen de kinderen rond 10.00 uur aan op de parkeerplaats bij Waaigat, opgewacht door fotografen én limousines. Voor het bezoek aan de bioscoop maakte de groep een ritje met de limousines over de Julianabrug.

Film
Terwijl de kinderen beduusd om zich heen keken en alles op zich in lieten werken, stonden de volwassenen zoals ambassadeur Tony Castro, de ouders van Raymond en Boy en Herman Gijbers van Siloam enthousiast toe te kijken. “Ik ben blij als de kinderen blij zijn”, zei Gijbers glunderend. En dat waren ze. Na een avontuurlijk rit naar The Movies was het tijd voor de film: Finding Nemo 3D, natuurlijk met de nodige popcorn en frisdrank.

2 reacties op “Kinderen bezorgen kinderen onvergetelijke dag”

  1. Toch mooi dat de regering zo goed voor deze kinderen zorgt. Gaat ze stemmen opleveren. Hakim levert de brillen, Schotte en Stella delen eten uit. Asjes in alle bescheidenheid geeft veel van zijn dubbele inkomens en vrije tijd aan deze stichting, toch?

  2. Geweldig!