• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na het daverende succes van Rasta Biesheuvel in zijn eerste Youtube filmpje, maakt hij nu zijn clipdebuut in de nieuwe clip van Dreams. De band spreekt in het nieuwe nummer hun respect uit voor de rasta die door weer en wind kauwgom verkoopt bij Biesheuvel.
Bandleider Axel Pikero wil zich richten op de positieve dingen in het leven. “We leven in een materialistische wereld en weten dat geld niet alles is, maar helaas werkt het niet zo. Rasta redt het net, zonder te worden beïnvloed door materialistische dingen. Rasta inspireert onze jeugd. Dit is een goede les voor de jongeren van Curaçao”, aldus Pikero.

10 reacties op “Rasta Biesheuvel in nieuwe clip Dreams”

 1. Ik woont al 21 jaar in St.Maarten en ik kent Rasta al die tijd daar op biesheuvel voordat in naar st.Maarten was gaan wonen met het verkopen van zijn kauwgom (bals PK).
  Dus het is meer dan 21 jaren als ik me niet overdrijf.

 2. Aardige man, maar het moet eens afgelopen zijn met al die verkopers bij de stoplichten. Ze staan daar zonder vergunning en hinderen het verkeer. Hoe vaak komt het niet voor dat je voor een rood verkeerslicht komt te staan omdat je voorganger bij een groen verkeerslicht stil staat en geld aan het wisselen is voor de Extra van die dag?

  Als ik op het Brionplein ga staan verkopen krijg ik een bekeuring, maar bij Biesheuvel kan Jan en alleman maar zijn gang gaan.

 3. Zekers! Positiefs in de spotlight!

  Netjes van Versgeperst, om ook positieve dingen in “the spotlight ” te plaatsen. Andere kranten kunnen ook hun vb volgen.

  Positieve dingen of maakt het leven beter, leuk en kan van invloed zijn op mensen die slecht doen om hun leven te verbeteren.

 4. RESPECT!!

 5. Leuk, leuk.

 6. Ik houd niet van kauwgom.
  Altijd als ik langs kom (maar eens in de week) koop ik voor een paar gulden.
  Ik houd namelijk wel van mensen die moeite doen, respect en dan even boks!

 7. En op die dag betalen we gewoon allemaal dubbele prijs.

 8. Goed voor hem, ken hem ook al jaren en hij verdiend het echt. Maar er zoveel meer mensen die langs de kant van de weg hun broodje verdienen, die mogen ook wel eens wat extra’s krijgen. Misschien moeten we een dag van de “langs-de-weg-verkopers” optichten. We hebben ten slotte ook dagen van de secretaresses, de verpleging, etc. Welke politieke partij pakt dit op??

 9. Van plek wisselen graag met Asjes! Rasta for President!

 10. Nice! Deze man verkoopt al JAREN kauwgom bij de stoplichten van Biesheuvel. Overdrijf ik als ik 15 jaar zegt? Hele vriendelijke gast. Leuke eer aan hem hoor!