CURAÇAO – Herinneringen van familie en vrienden, maar ook uitzichten van bijvoorbeeld een achtertuin zijn voor kunstenaar Fonz Heijdens een bron van inspiratie. Heijdens wil met zijn fotografische talenten iets teweeg brengen bij de kijker en een gevoel vastleggen.

“Je kunt als het ware in de foto’s kruipen en er doorheen zwerven, op zoek naar je eigen verhaal”, zegt Heijdens. “Dat is ook belangrijk bij mijn keuze om een foto te maken.”

Fonz Heijdens
Fonz Heijdens studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, waar ook zijn idee ontstond voor zijn bekende barbecue beelden: grote stieren, krokodillen en andere dieren van staalplaat waarin een barbecue huist. Heijdens is tevens docent culturele artistieke vorming aan het K.A.P. (Peter Stuyvesant College).

Expositie
De expositie van Heijdens is tot en met 28 september van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 19.00 uur te bezichtigen in Mon Art Gallery. De kunstenaar is aanstaande en volgende week zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur aanwezig om zijn werk toe te lichten. Meer informatie over de expositie of Mon Art Gallery is hier te vinden.

www.versgeperst.com