• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De artiesten die optreden op Curaçao North Sea Jazz geven naast hun performance ook hun handtekening weg. De muzikanten tekenen een van de drie gitaren die geveild gaan worden voor de Ride for the Roses. Versgeperst.com mocht gisteravond backstage een kijkje nemen bij de gitaren.

Sigmund Jansen en Giordana Jansen, beide betrokken bij de organisatie van Ride for The Roses en CNSJ, zijn naast de merchandise voor het festival ook bezig met de aankomende dinerveilig van de Ride for the Roses. “De getekende gitaren van vorig jaar hebben 35.000 gulden opgeleverd”, vertelt Sigmund Jansen.

Handtekeningen
Zijn dochter Giordana zorgt dit jaar weer voor handtekeningen. “We hebben een gitaar met handtekeningen van de artiesten van dit jaar. Tot nu toe hebben Carlos Santana, Jill Scott, Gregory porter, Buika, Alain Toussant en Ruben Blades getekend. Vanavond wil ik Maná, India Arie, en Alicia Keys benaderen”, zegt Giordana. “Ik wil gewoon iedereen hebben.”  Een andere gitaar staat vol met handtekeningen van de Sergio George Salsa Allstar band en op de derde gitaar staan nog handtekeningen van CNSJ-artiesten van vorig jaar. “Die vullen we aan met artiesten van dit jaar.”

Curaçao Film Festival
Giordana ondersteunt haar vader bij de organisatie van de merchandise van CNSJ en bij de organisatie van de Ride for the Roses. Verder is ze ook betrokken bij het Curaçao International Film Festival. Bij het filmfestival is Giordana verantwoordelijkheid voor het jongerentraject. “Ik begeleid de scholieren bij de filmcompetities.” Gregory Elias, de man achter CNSJ en het filmfestival, heeft onlangs bekend gemaakt dat er komend jaar weer een Curaçao International Film Festival wordt georganiseerd.

Giordana Jansen zorgt ervoor dat alle artiesten een handtekening zetten

www.versgeperst.com