• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De kaarten voor Curaçao North Sea Jazz gaan als warme broodjes over de tafel. Volgens Sigmund Jansen, verantwoordelijk voor de kaartverkoop, zijn er ‘nog maar een paar kaartjes over zaterdag’. De vrijdagavond krijgt dit jaar een speciale wendig: George Newman wordt deze avond geëerd.

Ook de hotelkamers zijn behoorlijk vol. “Van de 12.000 bedden die we op Curaçao hebben, zijn de meeste bezet”, gaat Jansen verder. 40 procent van de kaarten zijn verkocht aan buitenlanders en ongeveer 60 procent aan lokalen. “Voor de pers gaat ongeveer dezelfde verdeling op. Er is veel interesse uit het buitenland. We zijn benaderd door CNN Latino en er komt zelfs een Japanse televisiezender.”

Eerbetoon
De vrijdagavond wordt dit jaar opgedragen George Newman. Initiatiefnemer van CNSJ Gregory Elias vindt dat deze salsalegende een mooie avond verdient. “Hij is voor mij de grootste salsakenner van Curaçao en we moeten hem in herinnering brengen.”

Storm Isaac
Het voorprogramma van het festival ging gisteren spannend van start. Door storm Isaac was het even de vraag of de artiesten op tijd op Curaçao aan zouden komen. Ook de komende week is het niet precies duidelijk wanneer zij arriveren. De organisatie benadrukt dat ping- of andere berichten die niet van de organisatie zijn, niet als waarheid kunnen worden gezien. “Wanneer er echt iets afgelast moet worden, laten wij als organisatie dit meteen weten.”

5 reacties op “‘Kaarten CNSJ gaan snel’”

 1. ik ga niet naar feestjes, waar mensen als Schotte met allerlei maffiafiguren rondlopen.
  daar bedank ik echt voor ook al zou het gratis zijn….

 2. Kon je nog beter een vliegticket kopen naar Nederland en daar de gratis festivals bezoeken!

 3. Was ik maar als Schotte en kon ook 100 mensen uitnodigen.. ik heb helaas geen geld voor dit.. alles is maar duurder en duurder geworden.. benzine stroom alle producten door de hogere OB.

 4. #gommans hij is goed ,ik zou er zelf niet op komen!

 5. Typische verkooppraat, mensen doen geloven dat ze zich moeten haasten om nog kaarten te kopen omdat ze anders wat gaan missen.

  Terwijl de realiteit op het festivalterrein zal zijn dat niet alleen Schotte maar elke bezoeker 10 bodyguards had kunnen meenemen en nog genoeg plaats zou hebben.