• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose Maruja Bogaard was afgelopen vrijdag te zien in het Nederlandse televisieprogramma The Voice of Holland. De zangeres, die morgenavond op het podium staat tijdens het concert ‘Tania Kross ft. Serious Talent’, vloog speciaal voor The Voice of Holland naar Nederland om daar auditie te doen.

In The Voice of Holland wordt gezocht naar dé stem van Nederland. “Ik hoop dat dit de push is om weer te beginnen”, vertelt de 40-jarige zangeres in het programma. “Ik doe het met alles wat ik kan. Ik wil dat mijn zoontje de Maruja kent die ik was.” Voordat Bogaard het podium op gaat zegt ze: “Dan vraag ik me af why? Waarom doe ik dit? Maar ik moet het gewoon maar doen.”

Auditie
Tijdens de auditie zitten de coaches met de rug naar de kandidaten toe. Als zij vinden dat de kandidaat The Voice of Holland heeft, drukken ze op de rode knop en draait hun stoel, dit betekent dat ze door zijn naar de volgende ronde van het programma. ‘You might need somebody’ is het nummer dat Bogaard tijdens haar auditie ten gehore brengt.

Onverwachts
Wat niemand had verwacht, gebeurde toch. Geen één van de coaches drukte op de rode knop, wat betekende dat de Curaçaose zangeres niet door ging. De coaches lieten weten waarom ze zich niet opdraaide voor Bogaard. “Ik heb de hele tijd het gevoel gehad dat je thuis voor de spiegel stond te zingen of je niet het gevoel had dat er honderden mensen zaten en dat het echt ergens om ging, wat ook wel weer een kwaliteit is”, zei Roel van Velzen na haar auditie.

Waanzinnige zangeres
Volgens Marco Borsato was het niet slim om niet voor de zangeres om te draaien. “We zouden hier zomaar spijt van kunnen krijgen dat we niet gedrukt hebben”, zegt hij.Volgens Nick Schilder is Bogaard een ‘waanzinnige zangeres’. De auditie is hier te bekijken.

www.versgeperst.com