• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Kokomo Beats behoort tot één van de vele muzikale avonden in het voorprogramma van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Behalve jazz, salsa, soul en vele andere muziekstijlen, staat het voorprogramma tijdens Kokomo Beats ook garant voor de beste houseritmes door Benny Rodrigues en Gregor Salto.

Gregor Salto staat bekend om zijn hits Lambada 3000 en Your Friend. Onlangs bereikte de dj samen met dj Chuckie de eerste plaats in de beatport electro house charts met hun hit What happens in Vegas.

Rodriques
Ook Benny Rodrigues behoeft eigenlijk geen verdere introductie, Deze Rotterdammer met Portugees bloed staat bekend om zijn Funky (tech)-house en heeft inmiddels op bijna alle grote feesten in Nederland gedraaid.

Meer dj’s
Voorafgaande aan de twee dj’s zullen de lokale draaitafelhelden Maarten Schakel en NRG het publiek opwarmen. Kokomo Beats gaat dinsdag om 21.00 uur van start op Kokomo Beach.

Vraag
Wil jij kans maken op twee gratis kaarten voor Kokomo Beats ter waarde van 80 gulden in totaal, geef dan antwoord op de volgende vraag:
Welke dj bracht het succesnummer Damelo uit?
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com. De prijswinnaar wordt dinsdagochtend tussen 12.00 en 13.00 uur bekendgemaakt. De winnaar kan de kaarten dan voor 17.00 uur ophalen bij Kokomo Beach.

  Het juiste antwoord is:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  www.versgeperst.com