• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao.

 

3 reacties op “Een week op Curaçao”

 1. @makayu en @Josee, op welke lijst en onder welke naam staan jullie straks op het verkiezingsbiljet? Dat ik even weet welk hokje ik aan moet kruizen.

  Ik neem ten minste aan dat je in ieder geval bereid bent in de Staten plaats te nemen gelet op de genuanceerde reacties. Los van mijn politieke voorkeur en mening, die ik geenszins van plan ben te uiten op fora, zou ik het op prijs stellen als op deze site in ieder geval op feiten wordt gediscussieerd aan beide kanten van het spectrum.

  Wie zegt bijvoorbeeld dat de MOT-meldingen niet zijn gecontroleerd. Voorzover ik weet, zijn er geen meldingen doorgezonden naar de OM en is er een onderzoek ingesteld door de PG naar de MOT-meldingen. De uitkomsten daarvan zijn nog onbekend en het OM kan nog steeds, naar aanleiding van de openbaar gemaakte gegevens, een onderzoek starten.

  De horde blindelings volgend stemvee zijn legale kiesgerechtigden van Curacao, die kennelijk twee jaar geleden hebben gemeend dat het tijd was voor een andere regering en nu de kans krijgen om aan te geven of zij het eens zijn geweest met het beleid van de huidige demissionaire regering. Ik denk dat het enigszins beledigend is en op zijn minst minachting toont voor een groot deel van de bevolking van ons mooie eiland.

  Nogmaals, mijn politieke voorkeur en mening doet niet terzake, maar graag wel wat nuance en juistheid in de feiten.

 2. ANGSTCULTUUR & APATHIE een dodelijke mix op KORSOU !!!
  Waar blijft de “zwijgende meerderheid” terwijl we openlijk gegijzeld worden door een stelletje NIT-WITS met een brallende horde blindelings volgend stemvee!
  Een club compadres in crime DENKT het voor het zeggen te hebben maar wat doen de andere 149.500 tegen dit honderdtal overheersers ??? NADA – NOPPES – NIETS dus geen excuus als het echt uit de hand loopt en dat moment beginnen we aardig dicht te naderen !!!!
  KORSOU WAKE UP

 3. “Een week op Curaçao” …
  maakt dat wat uit, een week, een maand, een jaar, of 17 jaar op Curaçao? …
  een Mavo meisje met een typiste diploma als vervangster voor een broer die nog in het gevang zit … en die dan direct vanuit de gevangenis het regime overneemt van z’n incapabele zusje? …
  p.s.: Myrna Godet was eigenlijk, achteraf gezien, misschien wel de beste min. president die we ooit hadden: ze kon / deed en wist niets … ooh, typen natuurlijk wel, want DAAR had ze een doploma voor hihihih …
  of de huidige min. president van wie de MOT meldingen niet gecontroleerd zijn? …
  voor weldenkende mensen is zoiets onmogelijk, maar ja, zoals ze zeggen:
  bij God en op Curaçao is alles (helaas) mogelijk …
  het woord “bananen republiek” is niet voor niets uitgevonden …