• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leden van de Amerikaanse U.S. Forward Operations Location (USFOL) hebben onlangs afval op de Christoffelberg opgeruimd. Volgens de leden hebben zowel de lokale gemeenschap als de toeristen hier profijt van. De USFOL wil via deze actie het welzijn van het milieu en de bevolking bevorderen.

“Het versterkt de natuurlijke schoonheid van één van Curaçaos meest zichtbare en bezochte bezienswaardigheden op Curaçao”, aldus de leden van USFOL.

5 reacties op “Schoon schip op de Christoffelberg”

 1. Ik vind dit wel leuk werk voor Schotte, Cooper, Eisden, Wiels, Asjes, Monk. Constancia, Rozier, el Hakin en Jamaloodin om dit werk te doen…

  maar dan wel met een ketting met een bal om hun voet en een gestreept pakjes aan!

 2. Kunnen deze US soldiers ook niet ff bij de regering Schotte schoon schip maken?

 3. De parkranger / manager heeft die rotzooi daar toch niet zelf neergegooid of wel soms? Nou dan. Maar publiek dat thuis te weinig/ geen opvoeding heeft gehad als kind. Kijk ook naar de bergen zwerfvuil elders op het eiland. Moeten ook zeker anderen maar opruimen? Hallo?

 4. Goh, dat de park manager hier nou nooit eens aan gedacht heeft hè. Hij zal waarschijnlijk zelf wel in een met afval bezaaide wijk wonen en het dáárom niet als rotzooi herkend hebben 😉 Dus kunnen wij het hem/haar dan uberhaupt kwalijk nemen…..?

  Thanks for a job well done guys!

  P/S zelf kom ik daar nooit 🙂

 5. En nu zorgen dat het schoon blijft… Want de park ranger zelf die zorgt er namelijk niet voor