• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het begon negentien jaar geleden toen de negentienjarige Henny van der Hek een surf shop startte aan het strand bij Bapor Kibra. Niet veel later kwamen daar een bar en restaurant bij en Mambo Beach was geboren. Nadat de Beach Club begin april haar deuren even sloot, zijn ze nu weer klaar voor de start.

Officieel zijn ze nog niet open, maar een duik en drankje kan zeker al genomen worden op het strand van het nieuwe Mambo Beach. “We hopen dat deze week ook de keuken open kan”, laat pr-manager van Mambo Jennifer Radsma weten. “We gaan nu even proefdraaien en langzaam plannen maken. We willen zeker weten dat we alles aankunnen en de kinderziektes op kunnen sporen.”

Feest
Of Mambo Beach weer garant staat voor grote feesten op zaterdagavond, kan Radsma nog niet zeggen. “We moeten het aankijken en hebben nog geen vaste agenda.” De officiële opening van Mambo Beach staat half oktober gepland, maar 29 augustus geeft Alain Clark alvast een kick-off concert op het strand.

17 reacties op “Mambo Beach heropent de deuren”

 1. Waarom moet je zonodig naakt rondlopen Henk?

 2. best een mooi eiland
  Helaas jammer dat op zulk eiland met zulke temperaturen niet eens een naaktstrand is
  en dat in t jaar 2013

 3. Waarom staan de jaarlijkse concerten (Guus meeuwis in okt en Nick en Simon, Jan Smit, 3j’s en Gerard joling dan niet meer op de agenda?

 4. Edward, Het strand komt ook aan de beurt.. we kunnen helaas niet alles tegelijk!

 5. Ben net terug van 3 weken vakantie op Curacao. Kosten waren idd 25 gulden voor een bedje en dan mag je gebruik maken van het zwembad. de enige die ik er heb zien liggen zijn familie of vrienden van de eigenaar. Zeer strakke bouwstijl en persoonlijk vind ik het niets voor Curacao. Een beetje St. Tropez sfeertje en ze richten zich duidelijk op de doelgroep zien en gezien worden. Heb er tot mijn 19de gewoond en kom er nog jaarlijks maar dit is jammer. Ik hoop dat de Beach Boulevard er uiteindelijk wel sfeervol uit komt tezien maar daar zie ik nu weinig van. Je ziet ook bij Jan Thiel dat Zanzibar met het gezellige sfeertje het beter doet dan het hele strakke!

 6. Dood ZONDE mensen, hier helaas geen positieve reactie.

 7. Kunnen wij Henny en Henny weer zien koketeren!!!

 8. Een stoel aan het zwembad is 25 gulden ! Zelfs het persoon zei dat ze het te duur vonden.

  En @Me: inderdaad was het aan vernieuwing toe, maar op het strand staan nog steeds de oude, verkleurde strandstoelen en vergaande houten loungebanken. Het nieuwe deel ziet er strak uit maar het strand is nog steeds dezelfde zooi.

 9. Ach, toeristen vinden het leuk en dat is ook de doelgroep. Laat ze lekker daar naar toe gaan.
  Ik leg mijn badhanddoek wel op het zand van Grote Knip.

 10. Ik vind het ook jammer. en ook niet mooi bovendien. Lijkt op Saint tropez, Zest etc…. Echt hoe de makamba vindt dat de tropen eruit moet zien. Wit en strak. Niet mijn smaak.

 11. Genoeg andere leuke strandjes over..

 12. @ Sander, omdat jij liever een nudistenkamp hebt, he?
  Yuppen hebben geld om uit te geven maar die naaktlopers zijn te gierig om zelfs een badpak te kopen. Curacao verdient geen moer aan die naaktlopers, ze jagen zelfs toeristen weg!

 13. weer een betonnen massa erbij, jammer hoor

 14. Geen yuppen toestanden? Mambo was anders wel aan vernieuwing toe. Werd wel een ouwe troep zo onderhand. En aangezien het altijd een trekpleister voor toeristen is geweest, lijkt mij het niet verkeerd dat de bezem erdoor is gehaald.

 15. ik zat hier in ieder geval niet op te wachten…
  we willen geen yuppen toestanden hier…

 16. Klopt erg jammer! weer zo’n yuppen strand!

 17. why fix it if it wasn’t broken.. lijkt me dat dit verkeerd kan aflopen.. lijkt nu op plekken zoals papagayo, gabana enz