• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het eerste (semi) naturistenresort op Curaçao werd begin dit jaar in Willibrordus geopend door de familie Van den Boogaard. Een half jaar later is de familie tevreden over de gang van zaken en wil misschien zelfs uitbreiden met tien huisjes. “De vergunning is rond”, laat Paul van den Boogaard weten.

“We twijfelen nog over de bezettingsgraad”, gaat Van den Boogaard verder. “Vooral vanwege de Europeanen die hun hand op de knip moeten houden.” Een goede oplossing is volgens Van den Boogaard om voorlopig safarihuisjes te plaatsen. “Deze zijn luxe, maar kosten minder en kunnen voor een leuke prijs worden aangeboden.”

Positieve reacties
Van den Boogaard is erg tevreden met het leven dat zijn familie heeft opgebouwd. Van negatieve reacties op het nudistenresort hebben zij eigenlijk geen last. “Iedereen is erg positief, ook de mensen uit Willibrordus zelf. Ze werken zelfs bij ons. Wat me verbaast is dat ook veel lokale mensen het resort bezoeken. Ze komen vaak een weekend of een dagje om tot rust te komen.”

Boottrips
De familie is vandaag ook begonnen met boottrips naar Westpunt. “Als nieuwkomer in deze markt zal dat in het begin best moeilijk zijn, maar ik hoop met goede kwaliteit en redelijke prijzen het vertrouwen van de toeristenbranche te winnen”, vertelt Van den Boogaard. De boottrips hebben verder niks te maken met het nudistenresort.

Korting voor lokalen
De boottrips vinden plaats op maandag, woensdag, vrijdag (dagtocht langs de kust van Banda bou met mogelijkheid voor snorkelen en duiken en een lunch op Lagun), dinsdag en zaterdag (halve dag snorkelen bij Boca Sami/Vaersenbaai). Deze maand geldt speciaal voor lokalen en stagiaires de actie één betalen, twee varen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via boattrips@thenaturalcuracao.com of 6906469.

Ik vertrek
Van den Boogaard, zijn vrouw en twee zoons vertrokken bijna anderhalf jaar geleden naar Curaçao. Met een ruim startkapitaal richtten zij het nudistenresort The Natural Curaçao op. Hun trip naar ons eiland werd gevolgd door het Nederlandse televisieprogramma ‘Ik vertrek’ en werd door zeker 1.2 miljoen mensen bekeken. Een vervolg staat mogelijk voor dit jaar op de planning, waarbij het accent meer zal liggen op de boattrips.

8 reacties op “Nudistenresort wordt mogelijk uitgebreid”

 1. @marlene, nou ik wel met kerst gaan maar klm is niet voordelig..

 2. Naakt of niet naakt…..wat maakt het uit. Genieten gewoon van dat geweldige Dushi Korsou. En politiek is in NL toch ook niet alles….gewoon genieten van het leven, voordelig ticket KLM en GAAN!!

 3. Nog even en niemand heeft zelfs meer geld voor kleding……
  Dan wordt het er helamaal druk.

 4. Gefeliciteerd fam. Boogaard, het is gelukt. Ik wens jullie een gelukkig leven hier op ons dushi Korsou.

 5. Het grappige was dat juist Nederlanders tijdens het programma zo zaten te zeuren over de komst van dit nudistenpark. En er moest wel een hele grote knuppel tussen de benen bij iemand hangen, wilden zij er iets van meekrijgen ahaha..
  Die “buren” hadden zichzelf goed belachelijk gemaakt tijdens het programma!

 6. @Josee, ja helaas is Curacao verdoemd met corrupte politici.. die van alles een zooitje maken maar de mens op zich kan van alles iets moois maken!

 7. Geweldige vorm van ondernemen!!! Pa Bien!!!

  Een voorbeeld voor Korsou.

 8. gelukkig zijn er ook nog leuke en positieve berichten over ons Dushi Korsou …