• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Stichting CliniClowns Curaçao organiseert zondag in samenwerking met BDO ‘de CliniClowns Dag van de Lach’. Op deze dag zal cabaretier Jörgen Raymann, speciaal voor CliniClowns en Stichting Felis, voor de nodige grappen zorgen tijdens de allerlaatste uitvoering van zijn theatershow ‘Frede’.

Tante Es en zijn andere stereotypetjes zullen van de partij zijn om de Surinaamse, Nederlandse en Antilliaanse cultuur op de hak te nemen. In een fractie van een seconde transformeert Raymann tot één van zijn zeer beeldende en succesvolle alter ego’s met een garantie voor pijn in je buik van het lachen!

Stichting CliniClowns Curaçao
Lachen is gezond, en dat geldt niet alleen voor de zieke of gehandicapte kinderen die de CliniClowns ieder dag gratis bezoeken. Ook voor volwassen is lachen belangrijk. De Dag van de Lach heeft als doel de Curaçaose gemeenschap op een vrolijke manier kennis te laten maken met de stichting en de bezoekers een avond flink te laten lachen. Stichting CliniClowns Curaçao biedt afleiding en plezier aan kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap. Kijk voor meer informatie op de website.

Stichting Felis
Stichting Felis heeft als doel het opzetten van een educatieve organisatie die voornamelijk vrouwen en jongeren helpt. Dit doen zij door ondersteuning en begeleiding te bieden rondom de opvoeding en verzorging. Daarnaast proberen zij de geestelijke en praktische welzijn van mensen die in problematische situaties zitten of daarin dreigen te komen, te bevorderen. Meer informatie over Stichting Felis is hier te vinden.

Lachen geblazen
Een heerlijk avondje lachen en je steunt tegelijkertijd een goed doel. De allerlaatste voorstelling van Frede vindt zondag om 19.00 uur bij het Avila Hotel. Kaarten kosten 65 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Albert Heijn.

1 reactie op “Lachen geblazen met Jörgen Raymann”

  1. stereotypetjes Antillianen, kijken jullie uit voor Onney Potmoney!