• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zangers, gitaristen, percussionisten en andere muzikanten verzamelen zich morgen in Bermuda. Na een geslaagde try-out vorige maand, is het tijd voor de tweede editie van Curasessions, de jamsessie van Curaçao. Iedereen is welkom voor een drankje, dansje of een nootje mee te spelen.

De meest uiteenlopende talenten stromen morgen het café van Bermuda binnen, dat speciaal voor Curasessions wordt omgetoverd tot een gezellig muziekcafé. De avond wordt geopend door Farley met de Inity Band en de Spaanse coverband Baja Terra. Ook kunstliefhebbers vervelen zich niet tijdens Curasessions. In de speciale Art Corner exposeert Nicole Hogendijk haar kunst, Peter Frederiks zijn eigengemaakte meubels van WooddWorkss en Art Klep eigengemaakte cahons.

Platform voor muzikanten

Curasessions werd in het leven geroepen door zangeres Carlinda van den Marel. Door de sessions wil zij bestaande en opkomende talenten samenbrengen om uiteindelijk het meest actuele aanbod aan muzikaal Curaçao te presenteren. Via Curacaomusic kun je alle bandjes vinden die zich aansluiten inclusief hun biografie, video’s, interviews en een uitgaansagenda. Curasessions zal, afhankelijk van het animo, één keer per week of maand worden georganiseerd.

Meespelen

Curacasessions gaat morgen om 21.00 uur van start. Na het optreden van beide bands, kan er op los worden gejammed. Muzikanten die mee willen spelen, kunnen zich aanmelden bij Carlinda van der Marel via Curacaomusic@gmail.com. Alle deelnemers maken kans op een gratis bucket Amstel Bright. Entree is gratis.

De eerste editie van Curasessions bij Otra Cosa

www.versgeperst.com