• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacoase operazangeresCURAÇAO – De organisatie van Curaçao North Sea Jazz heeft nog een verrassing voor in petto. Een paar dagen voor het festival start, zal het dak er nog een keer goed afgaan. De Curaçaose zangeres Tania Kross zal in gezelschap van Junior Tecla, Maruja Bogaard en Veanira Reed nog een onvergetelijk Curaçaos feestje geven.

Tania Kross in inmiddels een naam die niet snel vergeten wordt. Ze werd geboren op Curaçao, maar is in Nederland nu één van de beste mezzosopranen van het land. Haar stem bracht haar naar Amsterdam, Parijs, Salzburg, Wenen, New York en uiteindelijk nu naar Curaçao.

Muzikale mix
Kross staat dinsdag 28 augustus in goed gezelschap op het podium van het Avila Hotel. Samen met Tecla, Bogaard en Reed zal zij een muzikale mix neerzetten van soul, funk en jazz. Kaartjes voor het concert kosten 50 gulden (staanplaatsen) en aan de deur 75 gulden (zitplaatsen). Kaartjes zijn te koop bij Albert Heijn, Bruna en het Avila Hotel.

2 reacties op “Tania Kross in voorprogramma NSJ”

 1. Je kon bij DushiDeals.com met 50% korting de kaarten kopen, de speciale aanbieding was binnen 30 minuten uitverkocht.

  Maar je kunt nog wel bij DushiDeals.com voor het normale tarief kaartjes kopen, scheelt weer een ritje met de auto naar Avila

 2. Ik zag ook via verschillende facebook berichten, dat je ze via www.dushideals.com kunt kopen. Ook handig online bestellen! Heb ik zelf ook gedaan.

  Ik ben iedergeval van de partij! Heb er zin in.