CURAÇAO – Het was een openlucht concert van Prince Royce, maar desondanks ging het dak er gisteravond compleet af op de Kleine Werf. De Domincaanse zanger uit New York zong de sterren van de hemel met zijn bachatanummers en het publiek zong elk woord mee.

De Kleine Werf stond vol met mensen die op het concert van Royce waren afgekomen. Maar voordat de bachata zanger het podium betrad werd het publiek eerst opgewarmd door de swingende nummers van Randy Leroy.

Gillende vrouwen
Na het optreden van Leroy was het dan eindelijk zover, Prince Royce sprong het podium op onder het geluid van honderden gillenden vrouwen. Royce zong bekende, maar ook nieuwe nummers en veroverde de harten van zijn fans. Hij zei dan ook: ‘Jullie zijn niet voor mij gekomen, ik ben voor jullie gekomen. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest’.

Fans
Het publiek ging compleet uit zijn dak toen een vrouwelijke fan het podium op mocht komen. Royce zong een liefdeslied voor de dame. Maar zij was zeker niet de enige. Twee andere dames kregen de kans om Royce de bachata te leren. Royce uitte zijn liefde voor zijn fans niet alleen door het zingen van zijn nummer maar deelde ook rozen uit aan het publiek.

Foto’s: Aruna Jhagru

3 reacties op “Prince Royce zingt sterren van de hemel”

  1. Laat Yussef het maar niet horen.. 😉 Bedoel toch écht n zangeres. Had de vraag ook al aan dolfijn.fm gesteld, maar krijg geen reactie. Jammer, was n erg mooie uitvoering!

  2. Misschien bedoel je de versie met Yuseff?

  3. Weet iemand met welke zangeres hij het nummer Corazon sin Cara ook heeft gezongen? Hoorde die uitvoering op Dolfijn fm. Ook erg mooi, maar kan het niet terugvinden..