• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Business Awards (CBAs) organiseerde deze week voor het eerst de webinar Young Professionals uit Nederland ondernemen op Curaçao. Op het webinar, een online lezing die live gevolgd kon worden, waren zowel Curaçaose als Nederlandse sprekers te horen. 
“Het webinar is ons heel goed bevallen”, is de eerste enthousiaste reactie van Iwan Zunder, projectmanager van het CBAs-programma. “Het was nog een hele technische uitdaging om alles goed te laten verlopen, de internetverbinding moest goed werken en Skype moest natuurlijk meewerken. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan.”

Actieve luisteraars
Tijdens het webinar was er een presentatrice die de hele uitzending aan elkaar praatte. Via de chat konden luisteraars vragen stellen en meepraten. “Na de uitzending kregen we direct nieuwe aanmeldingen van Young Professionals uit Nederland die een idee hebben om een business op Curaçao te starten. Daar doen we het voor”, vertelt de projectmanager. “Wij willen deze mensen ondersteunen en ze helpen met hun ideeën.”

Breder publiek
Ondanks dat het webinar goed is bevallen Zunder vindt hij dat het beter had gekund. “We zijn net bezig met het project en het moet nog op gang komen. In september gaan we door met het programma, want we merken duidelijk dat het zomervakantie is. Ook zijn we aan het nadenken hoe we een breder publiek kunnen boeien.”

www.versgeperst.com