• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het televisieprogramma ‘The Bachelorette’ trok maandagavond 8,1 miljoen Amerikaanse kijkers. In het programma werden verschillende locaties van Curaçao uitgezonden. Zo waren onder andere Klein Curaçao, Playa Kenepa, Westpunt en de Handelskade te zien.

 
In Amerika trok het programma 8,1 miljoen kijkers, maar daar zal het zeker niet bij blijven. The Bachelorette werd ook in meerdere landen uitgezonden. Er werd niet alleen massaal naar het programma gekeken, er werd ook veel over gesproken. Zo was die avond de naam Curaçao op internet en social media één van de meest gezochte zoekwoorden in de Verenigde Staten. Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) gaf aan dat er vanaf het moment dat de reclame van The Bachelorette, met daarin beelden van ons eiland, hij veel vragen en positieve reactie ontving over Curaçao.

Geheime parel
Volgens de bewindsman is Curaçao de woonkamer van miljoenen mensen binnengedrongen als de beste bestemming in het Caribisch gebied voor een romantische vakantie of huwelijksreis. “Na deze internationale publiciteit is Curaçao niet langer de geheime parel van het Caribisch gebied, het geheim is onthuld”, aldus minister Hakim.

Laatste aflevering
De aflevering van maandag 16 juli zal zich ook op Curaçao afspelen. De opnames van The Bachelorette waren begin mei opgenomen op ons eiland. Wie de aflevering van maandag 9 juli heeft gemist kan het terugkijken op de website van ABC.

14 reacties op “Curaçao trekt 8,1 miljoen kijkers”

 1. @ M.Sprengers hier is een link waar je het wel kan kijken http://www.allmyvideos.net/ite9jxiv7gu4

 2. Blijft het eiland wel drijven als er een paar miljoen Amerikanen op “stampede” gaan ? En kunnen we tenminste voor die tijd Gerrit Schotte’s omgebouwde “Ritz trucks” naar Haïti versturen en zeker maken dat de Doeko’s in de staatskas komen i.p.v. Kleine lieve Gerritje z’n eigen portemonnee ?

 3. Iemand heeft zich tenminste ingezet om ons eiland op de voorgrond te helpen en met de toerisme industrie op de voorgrond verdient zo’n ” effort ” alle lof. JOB WELLDONE, dus !
  (Net zoveel kankeren en gewoon ook de handen uit de mouwen steken…)

 4. @ Yaya. Of je woont in het buitenland en je leest of hoort het nieuws niet of je woont op Curacao, maar je bent doof en blind. Ik weet genoeg positiefs over Curacao te vertellen, maar dat wordt overschaduwd door het gehannes van deze “regering” en komt daarom niet aan de orde.

 5. You appear to be outside the United States or its territories. Due to international rights agreements, we only offer this video to viewers located within the United States and its territories.
  Ik kon helaas maandag niet kijken,maar dit is wat ik te lezen krijg als ik het terug wil zien,jammer

 6. Jammer dat je niet meer romantisch samen op een strand kan zitten in de avond..

 7. *correctie:*gentlemEn*

 8. HAPPY…MI DUSHI CURACAO en de bachelorette. De plaatsen waren zo bekend voor mij.. Daar ben ik allemaal geweest. En je krijgt heimwee om Curaçao weer te bezoeken. Goede reclame voor het eiland. En wat de romantiek betreft het spat van alle kanten. Ik zou niet in haar schoenen staan om een keuze te maken uit deze 3 stoere, sportieve, correcte en sexy GENTLEMAN. En als kroon ja.. ARIE die is à Dutchman.. Love THE show

 9. Fantastische promotie voor dit eiland!

  Ik hoop overigens dat bloggers als Zorro in het dagelijkse leven iets constructiever zijn voor de opbouw van dit land. Beetje triest en lekker makkelijk als je alleen maar negatief kan afgeven op het werk van anderen terwijl je er zelf geen flikker aan doet.

 10. suggestieve kop van dit artikel. Mensen hebben naar een tv programma gekeken, niet naar Curacao…

 11. Was het toeval, dat de bachelorette op of over Curacao moest huilen of maakte ze zichtbaar waar de burgers onder deze “regering” van te lijden hebben?!

 12. Gelukkig kwamen wiels en kabouter schotte niet voor in die tv show want dan waren er al tomahawk cruise missiles onderweg naar ons eiland.

 13. Dan vliegt men toch gewoon naar Aruba… Dat doet men toch al.

 14. Nu nog wat aan de vliegverbindingen doen van de USA naar Curacao want dat is treurig..