• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Speciaal voor ondernemers organiseert ActionCOACH de workshop ‘5 ways to Super Profits’. Tijdens de workshop leren ondernemers hoe zij hun winst kunnen verhogen door veranderingen door te voeren op vijf punten. Het doel is een bedrijf op te bouwen dat ook werkt zonder de dagelijkse aanwezigheid van de ondernemer.

Met krachtige maar toch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. De workshop start woensdag om 18.30 uur aan de Arcturusweg 1/Neptunusweg en eindigt om 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 7370956 of via e-mailadres dutchcaribbean@actioncoach.com. Deelname is gratis.

3 reacties op “Workshop voor ondernemers”

 1. Je kan ook gewoon je belasting niet betalen.. schijnt te kunnen op Curacao

 2. “Een bedrijf wat werkt” is inderdaad een bijzonderheid. Meestal zijn het mensen , onder leiding van een ondernemer die werken. Maar als die ondernemer zelf ook nog niet aanwezig is…….?? en dat op Curacao.!! Heel bijzonder allemaal. Ik sla maar eens over deze keer.

 3. Mag ik gokken wat er tijdens die workshop wordt bijgebracht……………..

  Organiseer een workshop over superprofits en zorg dat ongeveer 100 man daar 1000 gulden voor over hebben.
  Ga je lekker in de buitenlucht zitten onder het mom: ‘geniet van de buitelucht, geeft je energie’ en vervolgens lach je je een slag in de rondte.