• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De bachelorette zal op Curaçao tijd doorbrengen met de mannen van haar dromen is. De afleveringen van de Amerikaanse serie ‘The Bachelorette’ zijn op maandag 9 en 16 juli te zien op de tv-zender ABC. De opnames waren begin mei op het strand van Kleine Knip en Fuik.

 
Met de twee afleveringen van ‘The Bachelorette’ op Curaçao trekt de tv-zender in totaal meer dan 20 miljoen kijkers. “Dit geeft Curaçao publiciteit ter waarde van meer dan 400 miljoen dollar”, laat het ministerie van Algemene Zaken en Buitenlandse Betrekkingen weten. In ‘The Bachelorette’ strijden 25 vrijgezelle mannen om de hand van de 26-jarige Emily Maynard.

5 reacties op “The Bachelorette op Curaçao”

 1. Thx voorde extra info. Als je dit bericht zo leest komt het heel beknopt over. Ikvind het juist heel positief dat Curacao bekendheid krijgt. Zeker bij de Amerikanen die romantiek verslaaft zijn. Laat ze maar komen trouwen dat is big bizz voor ons!

 2. @ Viera,
  we zijn 3 lange weken bezig geweest met deze productie, het hele eiland is per land, zee en lucht gefilmt, er zijn meer dan 20 lokaties gebruikt voor de castmembers. Klein Knip is nooit gebruikt. Ik garandeer je dan Curacao mooi in het daglicht zal komen.
  \Geniet er gewoon van en laten we nou eens een keer positief zijn over iets goeds wat voor Curacao gebeurd.

 3. De regie had in eerste instantie geopteerd voor het Plaza hotel, in Punda maar men was bang dat de opnames daar verstoord zouden worden door rondscheurende beveilgers die een mislukt MAVO student en voormalig broodjesbezorger, tevens in het bezit van een lang strafblad, naar de kapper of lunchroom moesten brengen.

 4. @ Viera je zeurt gewoon

 5. De laatste twee afleveringen van de Bachelorette van de tv zender ABC in America wordt op genomen op Curacao!!! Maar kan iemand mij uitleggen waarom op Kleine Knip en Fuik!!!!! Of zijn dat lokaties dat ik gemist heb!!!
  Ligt het aan mij of zijn er veel betere plekjes op Curacao dat indrukwekkender is ???