• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het aftellen is begonnen. Over negen weken barst het Curaçao North Sea Jazz los op het eiland. Wereldberoemde, regionale en lokale artiesten zullen zorgen voor onvergetelijke dagen. Versgeperst.com neemt de muzikanten stuk voor stuk met je door. Deze week: Sergio George.

Sergio George is geboren en getogen in East Harlem, New York. Hier deed hij uiteenlopende muzikale invloeden op’van de New Yorkse streetfunk tot de vroege salsa. George is zowel pianist als producer. Ook is hij een van de drijvende krachten achter het latin-label RMM Records. Daarnaast werkte hij ook veel met bekende latin namen, zoals Marc Anthony, Tito Puente, Celia Cruz en Victor Manuelle.

All Star Band
George is vooral in de salsa een bekende naam, maar in het verleden was hij ook actief in andere genres. Voor Curaçao North Sea Jazz stelde hij een All Star Band samen, waarin muzikanten als El Canario, Servando y Florentino, Cheo Feliciano, Andy Montañez, Luis Enrique, Ivy Queen, Aimee Nuviola, Johnny Rivera, Willy Garcia en Willie Chirino hun opwachting maken.

Kaarten
Sergio George’ All Star Salsa Friends is op vrijdag 31 augustus te zien. Het optreden duurt van 18.45 tot 21.00 uur. Je kunt hier al kaarten voor kopen bij Mensing Caminada, Mobile Planet, Tik-Tak, 24 Uur Uit de Muur en telefonisch via 522-JAZZ. De kaarten kosten  195.00 dollar of 354.90 gulden per dag.

www.versgeperst.com