• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wie door de straten van New York loopt, zal de ‘yellow cab’s’ niet zijn ontgaan. Curaçao wordt nu op het dak van de taxi’s vertegenwoordigd. Op 110 taxi’s is de reclame van United Vacations voor ons eiland te zien, dus misschien komt er een toestroom van New Yorkers naar ons eiland.

De verlichte reclame voor Curaçao zal tot 1 augustus op het dak van de taxi’s te zien zijn en door de straten van Manhattan rijden.

12 reacties op “Curaçao rijdt door New York”

 1. @paulina. jammer zal dat worden afgeschaft door wiels en kornuite. straks alleen zgn gratis onderwijs en alleen in papiamentu.. het nivo is al laag en zal alleen nog maar lager zijn

 2. Zouden die amerikanen op Curacao dan dezelfde kwaliteit taxi krijgen?

 3. Curacao heeft te weinig attracties voor Amerikanen. Daarnaast is het serviceniveau om te huilen.

  Wellicht is het een attractie om George Rambolodin met al zijn wapentuig los te laten in het Christoffelpark en dan excursies daarheen te organiseren.

 4. Hakim, hoe zit dat met je plannen van “8 bestemmingen 1 ticket” project, heeft ons toch al redelijk wat belastingcentjes gekost of hadden wij jouw plannen hierover direct al bij de rest van jouw plannen in file 7 moeten stoppen.
  Voor jou informatie “file 7” is de file waar alle fantasiën eindigen en fantasiën zijn bedenksels van mensen die niet weten waar ze het over hebben, voel je’m.

 5. Sommige NY’ers weten heus wel waar Curaçao ligt, want er wonen Curaçaonaars in NY en gaan ook op vakantie naartoe. Er wonen ook Jamaikanen, Haitianen en Dominikanen in NY. Toen ik tegen een Dominikaan zei dat ik uit Curaçao kwam, wist hij te vertellen dat hij familie op Curaçao heeft. Hij verwarde Cur. niet met Aruba. Onze haven is unique in The Caribbean!

  Ik vertel met veel trots dat Curaçao een van de 3 eilanden is, waar kinderen op school 4 talen leren. In Miami is Curaçao bekend, want er gaan veel Curaçaonaars met vakantie naartoe. Cur. is voor NY’ers minder bekend, maar zeker niet onbekend.

 6. Als er nu ook nog bij zou staan dat het vlak bij Aruba ligt, weten die Amerikanen ook weer waarover het gaat.

 7. heb eerder het idee dat we hier met trucage te maken hebben……

 8. Is dit weer zo’n noviteit van Hakim “Curaçao is only a cabride away”.

 9. @Zorro, dat is wel voordelig want de maffia in New York zal wel snel naar curacao komen om daar ‘zaken’ te doen!

 10. Ze zullen daar toch wel kranten hebben o.a. over de correspondentie van Wilsoe met Hilary? Anti-reclame doet het veel beter.

 11. Dan moet je wel een dagelijkse en rechtstreekse verbinding hebben met New York wat vrijwel alle eilanden om ons heen wel hebben!

 12. Wat kost dat en wat levert het op?