• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een groep studenten is dit jaar afgestuurd in de richting van Toerisme en Hospitaliteit. Twaalf van hen sloten dit af met hele goede resultaten en mochten hierdoor de ‘Best Tourism and Hospitality Graduate Award’ in ontvangst nemen. Het Curaçao Tourist Board (CTB) gaf gisteren deze speciale erkenning.

Met deze award hoopt het CTB de twaalf studenten extra te motiveren voor hun vervolgstudie of op de toeristische arbeidsmarkt. Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) hield een toespraak bij de uitreiking van de award.

Inspanningen
“Onze beste geslaagden hebben gekozen zich te ontwikkelen in één van de belangrijkste steunpilaren van onze economie. Jullie konden van dichtbij ervaren hoeveel inspanningen worden verricht om Curaçao te positioneren als één van de topbestemmingen in de wereld”, vertelt de minster. “Het jaar 2011 en het begin van 2012 waren zonder twijfel exceptioneel, met aanzienlijke resultaten en ontwikkelingen die bijdragen aan het optillen van Curaçao, als land met een sterke economie die stevig staat op de duurzame pilaar van het toerisme. Laten wij de jongeren blijven coachen en adviseren wanneer zij dat nodig hebben, zodat zij hun potentieel en professionele aspiraties kunnen behalen”, aldus Hakim.

Studenten
De studenten die de award hebben ontvangen zijn studenten van verschillende scholen. De jongeren die de award hebben ontvangen zijn: Jurisdanny Pieter (CDC),  Sonaida Walter en Osnaida  Everon (Nilda Pinto SBO), Saidrieëna Zimmerman (Jacques Ferrandi VSBO), Naliën Martina (Marnix VSBO),  Rogier Brouwer(OTC), Brigitte Martina en Stephany Martina (FEFFIK),   Albert Minguel en Caroline Ismail (Maris Stella SBO),  Farrell Mayer (Maris Stella VSBO) en  Christiaan Criens (ICUC).

www.versgeperst.com